BAL CHARYTATYWNY

Bal Charytatywny Fundacji SPIN - 26 listopada 2017


Bal Charytatywny Fundacji SPIN, jest imprezą towarzyszącą przy 4 edycji Opolskiego Festiwalu Tańca. 


  • TERMIN: 26.11.2017 (niedziela), godzina: 20:00 - 2:00
  • MIEJSCE: Zamek w Mosznej. Moszna ul. Zamkowa 1, 47-370 Zielina
    Polska, woj. Opolskie, powiat Krapkowicki, gmina Strzeleczki
  • CENA: 150 zł za osobę
  • DRESS CODE: Stroje wieczorowe
  • CEL: Celem Balu jest wsparcie finansowe podopiecznych Fundacji SPIN, która jest Organizacją Pożytku Publicznego. Jej misją jest pomoc dzieciom i młodzieży uzdolnionej artystycznie w szczególności w zakresie tańca.
  • HOTEL: Tylko dla uczestników balu specjalna promocja 20% taniej* na noclegi 26-27 listopada (*promocja dotyczy pokojów typu delux oraz apartamentów)

W PROGRAMIE



  • Pokazy taneczne gwiazd podopiecznych Fundacji SPIN
  • Wróżby Andrzejkowe
  • DJ/ Wodzirej Janusz Stepek
  • Wybór króla i królowej balu
  • Animacje taneczne
  • Wytworne menu (szczegóły poniżej)

Rezerwacja i wpłaty


Rezerwacji można dokonać pod numerem telefonu:


  +48 77 466 96 79 

  +48 77 466 96 78 

  +48 530 357 094


REZERWACJE ONLINE klikając TUTAJ



CENA to jedyne: 150 zł za osobę
(zachęcamy również do zakupu cegiełek Fundacji SPIN na miejscu)


Wpłat za bal należy dokonać w ciągu pięciu dni od dokonania rezerwacji na konto: 


Moszna  Zamek Sp. z o.o.
​​​​​​​
Bank Spółdzielczy w Białej nr konta: 77 8903 0002 2001 0003 3503 0001

MENU


Przystawka

  • Cannelloni z salsą drobiową na sałatce z karmelizowaną dynią


Danie główne

  • Polędwiczka wieprzowa pieczona w musie z indyka i liściach kapusty na puree ziemniaczanym z brokułami z złocistej panierce


Deser

  • Tarta z białej czekolady z makaronem dyniowym na sosie z zielonych jabłek


Bufet deserowy

  • Kawa, herbata, woda, soki


Desery

  • Szarlotka nie pieczona z bezą dyniową, koktajl owocowy w dyni, tarta z musem z białej czekolady i musli



Bufet zimny

  • sery korycińskie
  • deska mięs, pasztetów wypiekanych, musów
  • kolorystyczna kompozycja z 5 rodzajów wędlin
  • sałatkowy finger food
  • śródziemnomorski finger food
  • tatar wołowy z jajkiem przepórczym
  • filet ze śledzia na chrupiącej sałatce
  • pieczywo (chleby 3 rodzaje, bagietki francuskie, chleb wiejski, rogale, bułki)
  • masło, smalec, pasty włoskie i śródziemnomorskie, sosy, pikle


Bufet ciepły

  • mini tortille z kurczakiem i warzywami
  • burgery wegetariańskie
  • mini placuszki po węgiersku
  • koperty francuskie ze szpinakiem i ricottą
  • sakiewki z kurczakiem i pieczarkami
  • pulpety orientalne na szpadkach